Skøytesport - toppbanner Toppbanner Skøytesport
  Artikler/reportasjer    Arkiv    Debatt    Om oss    Tilbakemeldinger   

Debatt

OL 2018 og hall i Oslo

I disse nett- og blogg-debatt-tider er det interessant hvordan diskusjonene løper hen her på skøyteforbundets nettsider. Engasjementet er det intet å si på i hvert fall.

Arild Gjerdes svar til Henning Hagelund i ASK er greit nok, men jeg kjenner at jeg ikke liker det. At særforbundene ikke skal flagge hvem de heier på i OL-kampen er rett og slett pinglete. Derfor: Alle som er opptatt av skøyte-Norges beste i denne kampen bør støtte Oslos kandidatur. Nedslitte Valle Hovin er fortsatt et av landets mest brukte skøytebaner men mangler hall og topp forhold.

Det er en beinhard kamp om å få de unge til å velge skøyter som idrett. ASK stiller blant annet med 30 løpere under 13 år i sitt eget arrangement ”ASK-Cupen” nå i helgen. Vi har alle en felles jobb med å få de unge til å velge skøyter. Støtt derfor opp om Oslo-OL og hallprosjekt på Valle Hovin. Vi trenger et fyrtårn av en skøytehall som blir brukt hver eneste dag gjennom en lang sesong.

Det vil en skøytehall på Valle Hovin.


(c) Skøytesport 2012
Webredaktør: Nils Einar Aas
Gjenbruk og reproduksjon av Skøytesports tekst og illustrasjoner er ikke tillatt uten etter avtale med redaksjonen. Ved referanser/linker til våre sider, skal Skøytesport oppgis som kilde og med link til den fullstendige artikkelen. Linkede sider må åpnes i fulle/egne vinduer, og IKKE inne i en ramme/frame eller på andre måter som kan gi inntrykk av at materialet er publisert av eller tilhører andre enn Skøytesport.

Websidene er tilrettelagt og vedlikeholdt av Publikant.