Skøytesport - toppbanner Toppbanner Skøytesport
  Artikler/reportasjer    Arkiv    Debatt    Om oss    Tilbakemeldinger   

Debatt

Landslagsuttak og forutsigbarhet

Så har NSF tatt ut landslaget for 2006/07. Laget ga seg selv ut i fra sist sesongs resultater, med noen få vesentlige unntak…
 
For ca. 14. mnd siden ble Rune Stordal verdensmester på skøyter. Det ble den gang hevdet fra sentralt hold at han var et resultat av «nye Norges» tankegang med langsiktighet og stabilitet. Så blir han skadet, og hva da? Jo, da er det «ut og klar deg selv». Andre som tilpasser seg «systemet» får fortsette år etter år, litt på, men mest av! Her skal du jammen være A4-person for å bli godkjent!
 
Sist tirsdag ringte «Vingle-Peter» til Eirik Lunde Pedersen og tok en prat med ham om samlinger med laget og fremtiden. Dagen etter leser vi alle på tekst-TV at han ikke er med på noe lag! Eirik satt igjen som et spørsmålstegn hjemme i Os. Hvordan kan en 19 år ung løper utvikle seg med slike ledere?
 
Er det mange løpere som har hatt større utvikling de siste årene, enn Eirik L.P. på 500m, 1000m og 1500m? Hvordan skal da Rune S. og Eirik L.P ha tillit til ledelsen de sammen skal prestere med i fremtiden? Forutsigbarhet fra ledelsens side er en av de viktigste faktorene i henhold til det å skape utvikling og gode prestasjoner hos de ansatte.
 
Personlig kjenner jeg gufset fra fortiden i henhold til denne type menneskebehandling av løpere, men hva annet kan en gjøre enn å se fremover. T-bane kameratene rundt Idrettens Hus har talt, og det føyer seg nok en gang inn i kategorien «respektløs behandling av aktive og tillitsvalgte rundt i skøyte-Norge», enten det gjelder sport eller annet, for faglighet kan ikke være lagt til grunn!
 

(c) Skøytesport 2012
Webredaktør: Nils Einar Aas
Gjenbruk og reproduksjon av Skøytesports tekst og illustrasjoner er ikke tillatt uten etter avtale med redaksjonen. Ved referanser/linker til våre sider, skal Skøytesport oppgis som kilde og med link til den fullstendige artikkelen. Linkede sider må åpnes i fulle/egne vinduer, og IKKE inne i en ramme/frame eller på andre måter som kan gi inntrykk av at materialet er publisert av eller tilhører andre enn Skøytesport.

Websidene er tilrettelagt og vedlikeholdt av Publikant.