Skøytesport - toppbanner Toppbanner Skøytesport
  Artikler/reportasjer    Arkiv    Debatt    Om oss    Tilbakemeldinger   

Debatt

Takk for ryddighet

Ledelsen av Aktiv Skøyteklubb, Mari Hemmers klubb, vil først og fremst utrykke både glede og lettelse over at Mari nå er tatt ut til EM. Vi vil også berømme NSF for en ryddig prosess fra vi i går formiddag sendte inn vår formelle protest til beslutningen var endelig i gå kveld. Umiddelbart etter at protesten ble overlevert tok sportssjef kontakt og redegjorde på en sakelig måte for sine faglige vurdering rundt EM uttaket. De faglige begrunnede argumentene var isolert sett akseptable, men vi var ikke enige i konkusjonen om at det skulle medføre at man ikke var kvalifisert til uttak til EM.
 
Gjennom gårsdagen ble vi kontinuerlig informert om utviklingen. Dette synes vi var en fremgangsmåte som vitnet om ryddighet, og det er det også viktig for oss å få gitt uttrykk for. At man da også til slutt endte opp med å ta ut både Mari og Hedvig, mener vi var en klok beslutning. Dette løpet endte med seier til alle. Benytter også anledningen til å takke alle som har støtte oss og oppmuntret oss og en riktig god jul og et godt nytt skøyteår til hele skøytefamilien.


(c) Skøytesport 2012
Webredaktør: Nils Einar Aas
Gjenbruk og reproduksjon av Skøytesports tekst og illustrasjoner er ikke tillatt uten etter avtale med redaksjonen. Ved referanser/linker til våre sider, skal Skøytesport oppgis som kilde og med link til den fullstendige artikkelen. Linkede sider må åpnes i fulle/egne vinduer, og IKKE inne i en ramme/frame eller på andre måter som kan gi inntrykk av at materialet er publisert av eller tilhører andre enn Skøytesport.

Websidene er tilrettelagt og vedlikeholdt av Publikant.