Skøytesport - toppbanner Toppbanner Skøytesport
  Artikler/reportasjer    Arkiv    Debatt    Om oss    Tilbakemeldinger   

Debatt

Mari Hemmer og verdenscupen (2)

Er ikke 4,15 godt nok til å bli med videre? Jeg synes det er rimelig skandaløst å ikke ta ut Mari Hemmer til Berlin når hun faktisk er bare 10 sekunder fra seieren på 3000. Hun har med litt rask hoderegning også 24 beste tid totalt, og sier ikke sågar uttakskriteriene at man skal ta ut løpere som er forventet å være inne blant de 20-25 beste?! Ser man seg blind på at hun gikk i B-gruppa?

Hun har vel blitt forfordelt i negativ retning før også. Lurer på om en mannlig løper hadde blitt skvisa med en tid ca 10 sekunder fra distansevinneren. Kramer gikk langt over 10 sekunder raskere enn de to siste våre på femmer’n, men det er jo 2000 meter lenger, og de berget jo A-gruppeplassen. I tillegg har de rett kjønn…

Undertegnede er veldig langt fra å være noe i nærheten av rødstrømpe (dessuten har jeg ikke oppfylt de mest basale biologiske kriteriene for å kunne kalles det uansett), men jeg har vitterlig sans for rettferdighet! Da er det bare en ting å konkludere med: Send en flybillett merket ”Berlin” til Mari!
 

(c) Skøytesport 2012
Webredaktør: Nils Einar Aas
Gjenbruk og reproduksjon av Skøytesports tekst og illustrasjoner er ikke tillatt uten etter avtale med redaksjonen. Ved referanser/linker til våre sider, skal Skøytesport oppgis som kilde og med link til den fullstendige artikkelen. Linkede sider må åpnes i fulle/egne vinduer, og IKKE inne i en ramme/frame eller på andre måter som kan gi inntrykk av at materialet er publisert av eller tilhører andre enn Skøytesport.

Websidene er tilrettelagt og vedlikeholdt av Publikant.