Skøytesport - toppbanner Toppbanner Skøytesport
  Artikler/reportasjer    Arkiv    Debatt    Om oss    Tilbakemeldinger   

Debatt

EM-sjokket

Jeg er rimelig målløs. Jeg trodde det fantes gangsyn og anstendighet her i verden, men jeg har tatt skammelig feil, i alle fall i den verden som heter skøyteforbundets verden. Jeg angrer nesten litt på den dagen da naboen ba meg vennlig om å være litt stille. Maier gikk nemlig om gull i Grenoble, og guttepjokken på 4 var litt for høylytt. Jeg var selvfølgelig et lydig barn, og siden har jeg vært hekta. Jeg så det glitret i voksne naboøyne. Siden ble Fornæss og S’ene de store heltene. Men, noen i NSF vil tydeligvis drepe idrettsgleden. Hvorfor engasjerer de seg i idrett da? For kun å utøve makt? Hvor er rimeligheten, hvor er gangsynet og anstendigheten. Jeg spør igjen...

Dette handler ikke om sportslig vurdering. En slik begrunnelse står ikke til troende. Det vet man selv også innerst inne. Det ville vært like troverdig om man sa man ville skåne jentene bortsett fra vår antatt beste fra den italienske mafiaen. Mari har blitt forbigått før. Nå er det selve skøytepulsåren man forsøker å kutte. Dette er veldig effektivt om man ønsker å redusere hurtigløp til en idrett for men only. Slike folk bør ikke drive med uttak, ei heller sitte i NSF. Tinget til våren bør si sitt, men det er noen dager til EM og følgelig ingen skam å snu.
 

(c) Skøytesport 2012
Webredaktør: Nils Einar Aas
Gjenbruk og reproduksjon av Skøytesports tekst og illustrasjoner er ikke tillatt uten etter avtale med redaksjonen. Ved referanser/linker til våre sider, skal Skøytesport oppgis som kilde og med link til den fullstendige artikkelen. Linkede sider må åpnes i fulle/egne vinduer, og IKKE inne i en ramme/frame eller på andre måter som kan gi inntrykk av at materialet er publisert av eller tilhører andre enn Skøytesport.

Websidene er tilrettelagt og vedlikeholdt av Publikant.