Skøytesport - toppbanner Toppbanner Skøytesport
  Artikler/reportasjer    Arkiv    Debatt    Om oss    Tilbakemeldinger   

Debatt

EM-uttaket

Det er vanskelig å få fullrost arbeidet som teamet Müller/Aamodt har gjort for norsk skøytesport de siste par årene. Laget har fått et løft som få av oss trodde var mulig.

Når NSF (nok en gang) gjør laguttak som er klart urimelig, er det likevel riktig å si fra. Mueller gir i Aftenposten i dag en begrunnelse for uttaket. Han vil ha nordmenn på pallen på distansene.

Framgangen i norsk skøyesport har som sagt vært voldsom de siste par årene. På enkeltdistansene - 1000, 1500, 5000, 10000. Ikke i allround. Og det er her sjela i norsk (og nederlandsk) skøytesport ligger. Her er det bare ett hensyn som er rimelig når et lag tas ut: de beste allrounderne må være med.

Innsats på enkeltdistanser må være klart underordnet sammenlagtpotensialet. Er det mulig å være uenig om dette?


(c) Skøytesport 2012
Webredaktør: Nils Einar Aas
Gjenbruk og reproduksjon av Skøytesports tekst og illustrasjoner er ikke tillatt uten etter avtale med redaksjonen. Ved referanser/linker til våre sider, skal Skøytesport oppgis som kilde og med link til den fullstendige artikkelen. Linkede sider må åpnes i fulle/egne vinduer, og IKKE inne i en ramme/frame eller på andre måter som kan gi inntrykk av at materialet er publisert av eller tilhører andre enn Skøytesport.

Websidene er tilrettelagt og vedlikeholdt av Publikant.