Skøytesport - toppbanner Toppbanner Skøytesport
  Artikler/reportasjer    Arkiv    Debatt    Om oss    Tilbakemeldinger   

Debatt

Høydetrening

Bra redegjørelse Øystein! Mer skal det ikke til for å skape en forståelse. Ord, noen få av dem… Tror de fleste engasjerte sjeler fikk et svar som de er fornøyd med, selv om ikke alle er enige i prioriteringer som gjøres etc. (blir aldri 100%).

Nå venter vi i spenning på enda mer engasjement fra dere. Gi oss visjonære meninger med trøkk i! Gi støtte til lokale arrangører av for eksempel NC i form av landslagsdeltakelse. Skulle forresten ikke forundre meg om det dukker opp et par-tre stykker i Arendal utpå nyåret. Hva med å stille opp andre steder også?

Hvor er det forresten fornuftig å arrangere OL i 2018? Og, trenger vi egentlig et nytt riksanlegg for skøyter? I så fall hvor er det best å legge dette?

Et par spørsmål til slutt: Hvem er egentlig på landslaget? Hvordan ser disse løperne ut? Må jo lese lokalaviser eller web-siden for å finne ut slikt. Det vet bare de innvidde om!


(c) Skøytesport 2012
Webredaktør: Nils Einar Aas
Gjenbruk og reproduksjon av Skøytesports tekst og illustrasjoner er ikke tillatt uten etter avtale med redaksjonen. Ved referanser/linker til våre sider, skal Skøytesport oppgis som kilde og med link til den fullstendige artikkelen. Linkede sider må åpnes i fulle/egne vinduer, og IKKE inne i en ramme/frame eller på andre måter som kan gi inntrykk av at materialet er publisert av eller tilhører andre enn Skøytesport.

Websidene er tilrettelagt og vedlikeholdt av Publikant.