Skøytesport - toppbanner Toppbanner Skøytesport
  Artikler/reportasjer    Arkiv    Debatt    Om oss    Tilbakemeldinger   

Debatt

Om NSFs debattsider

Takk Arild, for et meget utfyllende svar på mine spørsmål. Det er ingen bombe at det er du som svarer. Blomst til deg for det!

Selvsagt er jeg klar over at det i en organisasjon som NSF er mengde ulike meninger om mangt, og at man ikke kan diskutere enhver sak på debattsidene. Noen må ta beslutninger!

Kanskje en av årsakene til at man unngår masse ukontrollerte utspill i mediene om skøytesportens ve og vel, nettopp skyldes at forbundet har et debattforum hvor meninger kan ytres?

Poenget mitt er å få frem engasjement. Det er lov å vise engasjement, selv om man jobber gratis. Det er kanskje også nødvendig? Det er viktig for mange av oss som er interessert i det som rører seg rundt skøytesporten å vite hva folk mener og står for. Det er viktig å vite hvilke argumenter som benyttes for beslutninger som tas (ref Øystein Haugens redegjørelse om WC og høydeopphold). Det er ikke sikkert alle er enige i de vurderinger som gjøres, men vi vet i det minste hvordan de som leder idretten vår, tenker og handler.

Det er derfor det også er viktig å vite i hvilken grad forbundet, slik det i dag er sammensatt, tenker vedrørende OL, hall i Oslo, uttak av løpere, prestasjonsnivået til våre beste, rekruttering, behandling av VM-aktuelle juniorjenter, etc, etc.

Vi vet også utmerket godt at det er opp til oss selv å endre på forhold vi mener er uholdbare. Det gjør vi ved å engasjere oss, i debatter, i klubber, i kretser og i forbund.

Er man opptatt av skøytesportens ve og vel så engasjerer man seg – det er det altfor få som gjør, ikke bare fra forbundets side.


(c) Skøytesport 2012
Webredaktør: Nils Einar Aas
Gjenbruk og reproduksjon av Skøytesports tekst og illustrasjoner er ikke tillatt uten etter avtale med redaksjonen. Ved referanser/linker til våre sider, skal Skøytesport oppgis som kilde og med link til den fullstendige artikkelen. Linkede sider må åpnes i fulle/egne vinduer, og IKKE inne i en ramme/frame eller på andre måter som kan gi inntrykk av at materialet er publisert av eller tilhører andre enn Skøytesport.

Websidene er tilrettelagt og vedlikeholdt av Publikant.