Skøytesport - toppbanner Toppbanner Skøytesport
  Artikler/reportasjer    Arkiv    Debatt    Om oss    Tilbakemeldinger   

Debatt

Vi står foran en ny sesong på skøytebanen. Tidligere år har landslaget blitt kritisert for at de ikke stiller opp på løp her hjemme. Når dette temaet har blitt tatt opp på ledermøter og skøyteting etc., blir det stadig lovet bedring. Men skjer det noe? Svaret er NEI!
 
Det siste eksemplet er NC 1 som arrangeres på Hamar 7. og 8. oktober. Min klubb, Sand IF skal stå som arrangør av årets første løp. I forkant av dette løpet arrangerer vi Odalsskøyta for klassene 10,11,12 og junior C. Vi tenkte at mange unge løpere da kunne få mulighet til å se våre landslagsløpere i aksjon. Får de det denne gangen? Svaret er NEI!
 
Vi synes dette er trist. Arrangementsmessig klarer vi det uten landslagsløperne, men det hadde satt en ekstra spiss på stevnet om landslaget hadde vært til stede.


(c) Skøytesport 2012
Webredaktør: Nils Einar Aas
Gjenbruk og reproduksjon av Skøytesports tekst og illustrasjoner er ikke tillatt uten etter avtale med redaksjonen. Ved referanser/linker til våre sider, skal Skøytesport oppgis som kilde og med link til den fullstendige artikkelen. Linkede sider må åpnes i fulle/egne vinduer, og IKKE inne i en ramme/frame eller på andre måter som kan gi inntrykk av at materialet er publisert av eller tilhører andre enn Skøytesport.

Websidene er tilrettelagt og vedlikeholdt av Publikant.