Skøytesport - toppbanner Toppbanner Skøytesport
  Artikler/reportasjer    Arkiv    Debatt    Om oss    Tilbakemeldinger   

Debatt

Debatten Johansen/Wold

Svein Erik Johansen bruker tid, krefter, argumenter og statistiske data for å imøtekomme herr Wold. Glem det. Du vil ikke greie å overbevise ham om noen ting. Han er kun ute etter å fortelle hvor dårlig det står til med norsk skøytesport. Han er overhodet ikke interessert i å bidra til å finne løsningene. Dette kan tydelig leses i hans avslutning av sitt svært korte innlegg, sitat: «Dette er norsk skøytesports utfordring de neste 5 årene. Lykke til!»
 
Men hva herr Wold skal bidra med sier historien ingenting om, han ønsker bare alle andre, lykke til! Egentlig er han bare «frekk», uten visjoner, uten kreativitet, uten mål og til sist svært lite opptatt av norsk skøytesport.
 
Vi andre får engasjere oss i å forsøke å få skøytesporten opp på et bedre nivå. Det er mange utfordringer framover både på klubbnivå, i region og i forbund. Sammen kan vi få det til.


 

(c) Skøytesport 2012
Webredaktør: Nils Einar Aas
Gjenbruk og reproduksjon av Skøytesports tekst og illustrasjoner er ikke tillatt uten etter avtale med redaksjonen. Ved referanser/linker til våre sider, skal Skøytesport oppgis som kilde og med link til den fullstendige artikkelen. Linkede sider må åpnes i fulle/egne vinduer, og IKKE inne i en ramme/frame eller på andre måter som kan gi inntrykk av at materialet er publisert av eller tilhører andre enn Skøytesport.

Websidene er tilrettelagt og vedlikeholdt av Publikant.