Skøytesport - toppbanner Toppbanner Skøytesport
  Artikler/reportasjer    Arkiv    Debatt    Om oss    Tilbakemeldinger   

Debatt

Til Kalstad og Hovde

Et par kommentarer til innlegg 11.mars: Øystein Kalstad reagerer på Norwegian Supporter Teams ukritiske holdning til Peter Mueller. Det har jeg gjort også, men navnet skal være ”Norwegian Friends of Speedskating”, en forvanskning av ”Norwegian Friends of Peter Mueller”. NST har derimot et oppegående diskusjonsforum med plass for det meste av meninger.

Robert Hovdes innlegg kan jeg tiltrede fullt ut. Spesielt viktig synes jeg det er at en i den såkalte Hemmer-saken har å gjøre med Norges pr. dato nest beste kvinnelige løper. Det er ikke lett å forstå at NSF har råd til å la henne behandles som om hun var nr. 8.
 

(c) Skøytesport 2012
Webredaktør: Nils Einar Aas
Gjenbruk og reproduksjon av Skøytesports tekst og illustrasjoner er ikke tillatt uten etter avtale med redaksjonen. Ved referanser/linker til våre sider, skal Skøytesport oppgis som kilde og med link til den fullstendige artikkelen. Linkede sider må åpnes i fulle/egne vinduer, og IKKE inne i en ramme/frame eller på andre måter som kan gi inntrykk av at materialet er publisert av eller tilhører andre enn Skøytesport.

Websidene er tilrettelagt og vedlikeholdt av Publikant.