Skøytesport - toppbanner Toppbanner Skøytesport
  Artikler/reportasjer    Arkiv    Debatt    Om oss    Tilbakemeldinger   

Debatt

Var det så langtekkelig?

Som hovedansvarlig for NC-stevnet i Vikingskipet sist helg vil jeg bare kort få opplyse om at stevnet på lørdag startet presis kl. 12.00, og aller siste par gikk i mål like etter kl. 18.00. Tilsvarende begynte stevnet på søndag presis kl. 10.00 og var ferdig før klokken hadde passert 15.30. Da hadde over 140 løpere i alle aldere fra 15 år og oppover fått prøvd seg på ulike distanser mot våre aller beste løpere på landslagsnivå.

Jeg har opp gjennom årene vært på atskillig lengre stevner i Vikingskipet, spesielt når de aller minste har fått anledningen til å være med. Men uansett; det er alltid festlig med slike arrangement - selv om timene går. Så også med norgescupen. Det var trivelig å ha veteranene med som deltakere på stevnet! Jeg synes det er trist om vi skal avvise disse i tilsvarende stevner i fremtiden bare fordi vi vil redusere stevnes lengde med en halv times tid. Må vi alltid ha det så travelt - hva er det vi skal rekke?

Ellers vil jeg benytte anledningen til å takke alle som var med og arrangerte sesongens første Norgescup. Alle gjorde en kjempeinnsats - arrangementet gikk på skinner. Det har vi også fått som tilbakemelding fra overdommerne, TD og starterne. Også til disse - takk for flott innsats!


(c) Skøytesport 2012
Webredaktør: Nils Einar Aas
Gjenbruk og reproduksjon av Skøytesports tekst og illustrasjoner er ikke tillatt uten etter avtale med redaksjonen. Ved referanser/linker til våre sider, skal Skøytesport oppgis som kilde og med link til den fullstendige artikkelen. Linkede sider må åpnes i fulle/egne vinduer, og IKKE inne i en ramme/frame eller på andre måter som kan gi inntrykk av at materialet er publisert av eller tilhører andre enn Skøytesport.

Websidene er tilrettelagt og vedlikeholdt av Publikant.