Skøytesport - toppbanner Toppbanner Skøytesport
  Artikler/reportasjer    Arkiv    Debatt    Om oss    Tilbakemeldinger   

Debatt

Forakt eller nødvendig engasjement

Å tre ut av en debatt, samtidig som du slenger fra deg en påstand om at de tyve første innleggene EM-uttaket var preget av forakt, vitner om at du ønsker at temperaturen fortsatt skal være høg, Erik Bøkko. Det var dobbelt trist at det kom fra deg.
 
Det eneste som kan leses ut av alle innleggene, er et glødende og helt nødvendig engasjement for skøytesporten. Det er dette engasjementet som driver sporten videre, og det er derfor både bemerkelsesverdig, dumt og helt uforståelig at du velger å bruke slike ord. Nettopp du som sitter i den posisjonen du gjør, skal først av alle forstå at slik må det være, for i denne og mange andre saker er det mange som stiller betimelige spørsmål.
 
I idretten har det alltid vært slik at rettferdighet har vært et omdiskutert begrep, ikke minst når det gjelder uttak. Men denne saken dreier seg egentlig om så mye mer enn rettferdighet. Det dreier seg om en organisasjonsstruktur som ikke knytter landslagets sportslige ledelse opp til resten av skøytesatsingen. Det er muligens dette som er hovedgrunnen til alle debattinnleggene i Skøytesport. Derfor vil det og må det fortsette å komme innlegg som setter lys på det som oppfattes som åpenbare kortslutninger i systemet.
 
Derfor blir det å stemple disse innleggene som fylt av forakt, Erik Bøkko, samtidig som du melder deg ut; nesten som å si at du ikke ønsker det engasjementet som skaper de løperne som blir tatt opp i landslagsgruppa. Det er å håpe at du tenker deg om en ekstra gang, før du velger å bruke nedsettende karakteriseringer i en helt nødvendig debatt.


 

(c) Skøytesport 2012
Webredaktør: Nils Einar Aas
Gjenbruk og reproduksjon av Skøytesports tekst og illustrasjoner er ikke tillatt uten etter avtale med redaksjonen. Ved referanser/linker til våre sider, skal Skøytesport oppgis som kilde og med link til den fullstendige artikkelen. Linkede sider må åpnes i fulle/egne vinduer, og IKKE inne i en ramme/frame eller på andre måter som kan gi inntrykk av at materialet er publisert av eller tilhører andre enn Skøytesport.

Websidene er tilrettelagt og vedlikeholdt av Publikant.