Skøytesport - toppbanner Toppbanner Skøytesport
  Artikler/reportasjer    Arkiv    Debatt    Om oss    Tilbakemeldinger   

Debatt

Treningstid på is

Det er tydelig at Tor Anders Offerdal "lukter" at ikke alt er som det skal være med hensyn på treningstid på is i skøyte-Norge for tiden. Det har han helt rett i. Som et eksempel kan jeg nevne at vår lokale kunstisbane denne sesongen først åpnet 21/12.

Ideen om å basere utviklingen av hurtigløp på skøyter på utendørs kunstisbaner uten noe form for avskjerming bør vi snarest avlive og isteden intensivere kampen om bygging av tidsriktige anlegg. Med flere tidsriktige anlegg driftet av personer med hjerte for hurtigløp vil vi ha den rette plattformen for å videreutvikle den fremgangsrike norske skøyteungdommen.
 

(c) Skøytesport 2012
Webredaktør: Nils Einar Aas
Gjenbruk og reproduksjon av Skøytesports tekst og illustrasjoner er ikke tillatt uten etter avtale med redaksjonen. Ved referanser/linker til våre sider, skal Skøytesport oppgis som kilde og med link til den fullstendige artikkelen. Linkede sider må åpnes i fulle/egne vinduer, og IKKE inne i en ramme/frame eller på andre måter som kan gi inntrykk av at materialet er publisert av eller tilhører andre enn Skøytesport.

Websidene er tilrettelagt og vedlikeholdt av Publikant.