Skøytesport - toppbanner Toppbanner Skøytesport
  Artikler/reportasjer    Arkiv    Debatt    Om oss    Tilbakemeldinger   

Debatt

Kunstisbaner

Utendørs kunstisbaner uten noen form for avskjerming er sikkert fint for økt skøyteaktivitet rundt i vårt langstrakte land, men for oss som er engasjert i utvikling av hurtigløpssporten i Norge er dessverre utendørs kunstisbaner basert på "Public skating" aktiviteter ikke særlig viktig lenger. Det er selvfølgelig tøft for mange miljøer å ta dette inn over seg, men jeg er overbevist om at skal vi komme videre må vi alle innse at tiden har løpt fra oss. Det er derfor meget lovende at det vises et så stort engasjement i dabatten om tidsriktige skøyteanlegg, det er fra mitt ståsted kjernen til den videre utvikling av hurtigløp sporten i Norge.

Til Oslo og spesielt Henning Hagelund vil jeg si: Rist OL-skuffelsen av dere snarest og krum nakken å stå på videre for et tidsriktig skøyteanlegg i Norges skøytehovedstad Oslo, dette kan bli et eldorado for sporten vi alle er så glad i.

Med hensyn til kostnadsrammer må vi ikke være beskjedne. I min hjemkommune (ca. 40.000 innbyggere) har vi i dag 8 stk. håndballhaller, i tillegg er det i disse dager besluttet å bygge hall nr. 9 med plass til 4.000 tilskuere! La oss bli inspirert av norsk håndball og sammen fokusere på tidsriktige skøyteanlegg og ikke utendørs kunstisbaner.
 

(c) Skøytesport 2012
Webredaktør: Nils Einar Aas
Gjenbruk og reproduksjon av Skøytesports tekst og illustrasjoner er ikke tillatt uten etter avtale med redaksjonen. Ved referanser/linker til våre sider, skal Skøytesport oppgis som kilde og med link til den fullstendige artikkelen. Linkede sider må åpnes i fulle/egne vinduer, og IKKE inne i en ramme/frame eller på andre måter som kan gi inntrykk av at materialet er publisert av eller tilhører andre enn Skøytesport.

Websidene er tilrettelagt og vedlikeholdt av Publikant.