Skøytesport - toppbanner Toppbanner Skøytesport
  Artikler/reportasjer    Arkiv    Debatt    Om oss    Tilbakemeldinger   

Debatt

Tilskuere på skøytearrangementer

Det skrives mye fornuftig og reflektert på debattsidene sett bort fra noen personrettede verbalangrep som ikke fører noe sted. Vi burde hatt en idebank hvor de beste forslagene ble lagret og som så kunne bli vurdert og evaluert for videre behandling og presentasjon for forbundet.
 
Ellers er selvfølgelig dette med publikumstilstrømning svært viktig for utvikling av sporten. Skøytesport er kampen mann mot mann, og da er forutsetningen at folk, ikke bare "menigheta", vet om andre enn Håvard Bøkko. Hvem kan slå Håvard på NM 15.-16. desember? I hvert fall på enkeltdistansene. Folk må få vite om at det finnes en Henrik Kristiansen, Michael Flygind Larsen eller Christoffer Fagerli Rukke som kan tukte ham på enkeltdistansene. Nettopp for å skape en spenning som kan lokke flere til arrangementene. Da kommer vi ikke utenom media om det er lokale, regionale eller riksdekkende, trykt- eller etermedia. Det er her kampen står... Skøyte-Norge må slutte å stå med lua i hånda. Mer fokus mer penger! Penger til markedsføring av NC og WC. Hvor mange penger blir brukt til å markedsføre WC i Vikingskipet i januar? Ikke fem øre er jeg redd for! Hvordan kommer vi da videre. Er noen som har et forslag om sponsor? Tenk så vidunderlig det hadde vært å se annonser i riksdekkende aviser om WC i
Vikingskipet!! Forslag?


(c) Skøytesport 2012
Webredaktør: Nils Einar Aas
Gjenbruk og reproduksjon av Skøytesports tekst og illustrasjoner er ikke tillatt uten etter avtale med redaksjonen. Ved referanser/linker til våre sider, skal Skøytesport oppgis som kilde og med link til den fullstendige artikkelen. Linkede sider må åpnes i fulle/egne vinduer, og IKKE inne i en ramme/frame eller på andre måter som kan gi inntrykk av at materialet er publisert av eller tilhører andre enn Skøytesport.

Websidene er tilrettelagt og vedlikeholdt av Publikant.