Skøytesport - toppbanner Toppbanner Skøytesport
  Artikler/reportasjer    Arkiv    Debatt    Om oss    Tilbakemeldinger   

Debatt

Jeg gleder meg til vinteren!

I dag, 3. mai, leser jeg i Hamar Arbeiderblad at NSF og HOA har forhandlet seg fram til isperiodene for kommende sesong. Innenfor rammen av nasjonalanleggsavtalen har NSF lagt vekt på et uttrykt ønske fra trenere og løpere på elitelagene om prioritering av høyere iskvalitet kommende sesong. I følge Øystein Haugen i NSF vil antall isdøgn kommende sesong bli redusert med sju-åtte kommende sesong som et resultat av kvalitetshevningen av isen.

Undertegnede gleder seg nå til kommende sesong. Endelig vil vi kunne se eliteløperne våre trene på hjemmebane. Nå er det ingen grunn til å ligge utenlands for å trene, for nå har de fått iskvaliteten opp på ønsket nivå. Det vil være en stor inspirasjonskilde for alle de andre som trener i Vikingskipet. For å få løpstrening på is med høy kvalitet, kan også eliteløperne stille til start på kveldsløp, Norges Cup og andre stevner i Vikingskipet.

Vi ønsker dere alle hjertelig velkommen og gleder oss til kommende sesong hvor vi kan se dere mer på hjemmebane.

 

(c) Skøytesport 2012
Webredaktør: Nils Einar Aas
Gjenbruk og reproduksjon av Skøytesports tekst og illustrasjoner er ikke tillatt uten etter avtale med redaksjonen. Ved referanser/linker til våre sider, skal Skøytesport oppgis som kilde og med link til den fullstendige artikkelen. Linkede sider må åpnes i fulle/egne vinduer, og IKKE inne i en ramme/frame eller på andre måter som kan gi inntrykk av at materialet er publisert av eller tilhører andre enn Skøytesport.

Websidene er tilrettelagt og vedlikeholdt av Publikant.