Skøytesport - toppbanner Toppbanner Skøytesport
  Artikler/reportasjer    Arkiv    Debatt    Om oss    Tilbakemeldinger   

Debatt

Case closed

Da har altså Terje B. Hansen gitt sin siste kritikk til undertegnede og duoen Hagelund & Krokens innlegg.

Konklusjonen nummer en er, slik jeg ser det, at Kroken har helt rett. Denne type diskusjon kan ikke føres på NSF sine debattsider. Til det er avstandene i ståsted for store og diskusjonene lite konstruktive.

Som annen konklusjon vil jeg si at Terje B Hansen sitt bidrag til utvikling er ingenting annet enn et tomrom innenfor et skall av påberopte forskningsresultater og en merkelig blanding av radikale holdninger og konservatisme som det ikke er lett å bli klok på.

Den tredje, og kanskje den viktigste konklusjonen, er at jeg ikke ser noe poeng i å fortsette denne ørkesløse polemikken med ”Termosadelen”. Det er nå viktig å avslutte teorisnakket og heller starte opp ide-dugnader rundt omkring i klubbene for å få opp gode, praktisk gjennomførbare ideer. Vi må få satt i verk tiltak i praksis, og jeg regner med at Hagelund og Kroken tar ballen.
 

(c) Skøytesport 2012
Webredaktør: Nils Einar Aas
Gjenbruk og reproduksjon av Skøytesports tekst og illustrasjoner er ikke tillatt uten etter avtale med redaksjonen. Ved referanser/linker til våre sider, skal Skøytesport oppgis som kilde og med link til den fullstendige artikkelen. Linkede sider må åpnes i fulle/egne vinduer, og IKKE inne i en ramme/frame eller på andre måter som kan gi inntrykk av at materialet er publisert av eller tilhører andre enn Skøytesport.

Websidene er tilrettelagt og vedlikeholdt av Publikant.