Skøytesport - toppbanner Toppbanner Skøytesport
  Artikler/reportasjer    Arkiv    Debatt    Om oss    Tilbakemeldinger   

Debatt

Lykke til i VM!

Jeg ønsker med dette å gratulerer alle de norske deltakerne i sprint-VM på Hamar.

Samtidig vil jeg ønske Michael Flygind Larsen god bedring fra strekkskaden han pådro seg under testløpet på Hamar lørdag – maksimal utur!

Og, ikke minst vil jeg takke den sportslige ledelsen i NSF for å ha gjort et klokt valg av erstatter for Michael. Å satse på Christoffer Fagerli Rukke er spennende og fornuftig. Han gikk to sterke testløp lørdag, er i form og stiller med friske bein og oppladet hode.

Håvard Bøkko ville sikkert ha levert habile resultater, men det er viktig å ta ut løpere som viser form samtidig som en viss fordeling av oppgaver gir større erfaringsbredde i troppen.

Jentene våre er også fullt representert i helgen, så her er det bare fryd og gammen!

Hele skøytenorge, inklusive undertegnede gleder seg til mesterskapet, og på vegne av alle sammen vil jeg bare si: LYKKE TIL!


 

(c) Skøytesport 2012
Webredaktør: Nils Einar Aas
Gjenbruk og reproduksjon av Skøytesports tekst og illustrasjoner er ikke tillatt uten etter avtale med redaksjonen. Ved referanser/linker til våre sider, skal Skøytesport oppgis som kilde og med link til den fullstendige artikkelen. Linkede sider må åpnes i fulle/egne vinduer, og IKKE inne i en ramme/frame eller på andre måter som kan gi inntrykk av at materialet er publisert av eller tilhører andre enn Skøytesport.

Websidene er tilrettelagt og vedlikeholdt av Publikant.