Skøytesport - toppbanner Toppbanner Skøytesport
  Artikler/reportasjer    Arkiv    Debatt    Om oss    Tilbakemeldinger   

Debatt

Hva skjer?

Det er snart gått 100 dager siden Skøytetinget i Stavanger, og der ble som kjent Stein Rohde-Hanssen valgt til ny skøytepresident.

Siden den tid har det vært bemerkelsesverdig stille fra den kanten, bortsett fra et par kjappe uttalelser rett etter valget, samt en liten gjesteopptreden nylig i media i forbindelse med Inge Andersens kritikk av Olympiatoppen.

Men, egentlig er det vel nå snart på tide for presidenten og hans styre å vise frem sin profil og få forankret denne i et idrettspolitisk manifest som kan vise medlemmene i klubber og lag hvordan presidenten mener norsk skøytesport skal utvikle seg under hans styre.

I amerikansk politikk har en nyvalgt president 100 dagers ”fredningstid” for å kunne bygge opp sitt team og sine tilkjennegi sine visjoner og konkrete mål. Slik sett må nok også en nyvalgt skøytepresident uten spesiell dybdekunnskap om norsk skøytesport gis tid til å bli kjent med sitt nye styre og den organisasjonen han skal lede. Likevel er det gått ganske lang tid uten noe livstegn fra denne kanten. Kanskje man har benyttet tiden til å reise rundt å besøke klubber og lag for på den måten å skaffe seg innsikt i det man skal lede? For det har vel kommet noen invitasjoner?

Muligens har man engasjert seg i noen av de konkrete bane- og hallprosjektene som lokale klubber brenner for? Man trenger hjelp til profilering, lobbyvirksomhet og annen konkret støtte for å få gjennomført flere av disse innen rimelig tid, og hvem gjør dette bedre enn presidenten selv?

Eller muligens har man jobbet hardt for å få utarbeidet den vedtatte handlingsplanen for gjennomføring av strategiplanen 2007-2011? Dette ble vedtatt på skøytetinget og skulle vel legges frem før september i år? I så fall er man forsinket, men planen er vel rett rundt hjørnet?

Det kan jo også tenkes at man har arbeidet for å få på plass nye, tunge sponsorer, og slik sett har vært fullt opptatt med dette. Da kommer nok resultatene av innsatsen snart frem i lyset.

Men da må presidenten og styret hans på banen, og helst skøytebanen. Det er i grunnen det jeg venter på.
 

(c) Skøytesport 2012
Webredaktør: Nils Einar Aas
Gjenbruk og reproduksjon av Skøytesports tekst og illustrasjoner er ikke tillatt uten etter avtale med redaksjonen. Ved referanser/linker til våre sider, skal Skøytesport oppgis som kilde og med link til den fullstendige artikkelen. Linkede sider må åpnes i fulle/egne vinduer, og IKKE inne i en ramme/frame eller på andre måter som kan gi inntrykk av at materialet er publisert av eller tilhører andre enn Skøytesport.

Websidene er tilrettelagt og vedlikeholdt av Publikant.