Skøytesport - toppbanner Toppbanner Skøytesport
  Artikler/reportasjer    Arkiv    Debatt    Om oss    Tilbakemeldinger   

Debatt

Nordahl og PR

Jan-Christian Nordahl har mange gode poeng vedrørende manglende oppmerksomhet rundt skøytesporten i media. Det er riktig at NRK er et unntak. Denne vinteren har fjernsynet hatt overføring fra de fleste større stevnene og mesterskapene. De store avisene hadde en del stoff tidlig i sesongen, men prioriterte andre grener og konkurranser da det viste seg at de norske løperne ikke hevdet seg i toppen. Det er medias rett å velge og vrake. Vi kan like det eller ei. Men i sportsjournalistikken teller prestasjoner og resultater. Jeg er overbevist om at den dagen Bøkko, Haugli, Rukke m. fl. utfordrer de beste, vil vi igjen kunne åpne Aftenposten, VG, Dagbladet osv. og bli møtte med fete titler om prestasjoner og svære bilder av våre skøyte-ess.
 
Selvsagt har forbundet en jobb å gjøre med hensyn til markedsføring og profilering. Og tross Peter Muellers store ord i mange sammenhenger; han var en fargeklatt da han snakket høyt og mye. Et lynkurs i medias måte å dyrke for deretter å knuse, kunne gitt den godeste Mueller litt mer fett på nervene og ikke minst lært ham at det beste er å se framover mot neste dag, ikke irritere seg over hva pressen til enhver tid måtte skrive. I media er dagens tema oftest glemt neste dag. Fortsett som du stevnet før du lukket munnen, Peter. Vi er mange som liker fargeklatter, sjøl om vi ikke alltid er enige i det de samme fargeklattene sier.

 

(c) Skøytesport 2012
Webredaktør: Nils Einar Aas
Gjenbruk og reproduksjon av Skøytesports tekst og illustrasjoner er ikke tillatt uten etter avtale med redaksjonen. Ved referanser/linker til våre sider, skal Skøytesport oppgis som kilde og med link til den fullstendige artikkelen. Linkede sider må åpnes i fulle/egne vinduer, og IKKE inne i en ramme/frame eller på andre måter som kan gi inntrykk av at materialet er publisert av eller tilhører andre enn Skøytesport.

Websidene er tilrettelagt og vedlikeholdt av Publikant.