Skøytesport - toppbanner Toppbanner Skøytesport
  Artikler/reportasjer    Arkiv    Debatt    Om oss    Tilbakemeldinger   

Debatt

Jentene?

Er det penger, bevisst politikk eller svake resultater som er årsaken til at forbundet ikke sender kvinnelige løpere til de forestående verdenscupløpene? Jeg er klar over at Maren Haugli er ute av form, og at vi ikke har mange på høyt nivå. Imidlertid burde vi vel gi Mari Hemmer sjansen. Hun gjorde en absolutt akseptabel innsats under løpene i Nord-Amerika, og er tydeligvis på veg oppover. Dessuten er hun vår p.t. desidert beste kvinnelige løper.

Det er dårlig investering i jentene at hun er vraket. Hvis det da mot formodning ikke finnes plausible forklaringer på uttaket, jeg ikke kjenner til.
 

(c) Skøytesport 2012
Webredaktør: Nils Einar Aas
Gjenbruk og reproduksjon av Skøytesports tekst og illustrasjoner er ikke tillatt uten etter avtale med redaksjonen. Ved referanser/linker til våre sider, skal Skøytesport oppgis som kilde og med link til den fullstendige artikkelen. Linkede sider må åpnes i fulle/egne vinduer, og IKKE inne i en ramme/frame eller på andre måter som kan gi inntrykk av at materialet er publisert av eller tilhører andre enn Skøytesport.

Websidene er tilrettelagt og vedlikeholdt av Publikant.