Skøytesport - toppbanner Toppbanner Skøytesport
  Artikler/reportasjer    Arkiv    Debatt    Om oss    Tilbakemeldinger   

Debatt

NSF og uttak til representasjon

For knappe to måneder siden hadde jeg mitt første innlegg på debattsiden. Når jeg nå leser på andre nettsider hvordan Mari Hemmer opplever sin frustrasjon, så er det bare trist. Jeg merker meg også at det aktive Geithus-miljøet har lite oppmuntrende erfaringer.

Peter Muller sier at Mari Hemmer "ikke presterer", og NSF's øvrige ledelse "forklarer" og forsvarer sin uttakspolitikk på forbundets sider.

I mitt innlegg i desember skrev jeg bl.a.: "Snart er det kanskje ingen å ta ut – ledelsen er et problem mindre". Dessverre kan dette gå troll i ord, og ikke bare gjelde kvinnelige løpere. Hvorfor kan vi ikke pleie underskogen i norsk skøytesport - i stedet for å fortelle den at "dere vil aldri kunne bli flotte trær"?

Til orientering: Jeg kjenner ikke Hemmer personlig. Skriver dette fordi jeg synes det som skjer er ulykkelig - og at skøytesporten fortjener noe bedre.
 

(c) Skøytesport 2012
Webredaktør: Nils Einar Aas
Gjenbruk og reproduksjon av Skøytesports tekst og illustrasjoner er ikke tillatt uten etter avtale med redaksjonen. Ved referanser/linker til våre sider, skal Skøytesport oppgis som kilde og med link til den fullstendige artikkelen. Linkede sider må åpnes i fulle/egne vinduer, og IKKE inne i en ramme/frame eller på andre måter som kan gi inntrykk av at materialet er publisert av eller tilhører andre enn Skøytesport.

Websidene er tilrettelagt og vedlikeholdt av Publikant.