Skøytesport - toppbanner Toppbanner Skøytesport
  Artikler/reportasjer    Arkiv    Debatt    Om oss    Tilbakemeldinger   

Debatt

Ryddejobb

Jeg hadde et kort innlegg 16. februar, hvor jeg bl.a. skrev dette: «At trenere og ledere velger å se bort fra Erfurt når det gjelder våre aller beste løpere, har de kanskje en god grunn for – hva vet jeg? (Det vil vise seg når resultatene i mars foreligger.)»

Erfurt resulterte jo i at vi ikke var kvalifisert for pursuit-lag i Salt Lake, men reddes kanskje av at svenskene ikke stiller.

Resultatene i Salt Lake på 5000 m for «de som ikke hadde tid» til Erfurt, er jo ikke imponerende – og det er ekstra synd på hedersmannen Ervik. Har treneren ansvar?

Oppførselen til trener Mueller er nå såpass internasjonalt kjent at vi som skøytenasjon bare har å skjemmes. Også internasjonalt omtales forholdet mellom landslag og Mari Hemmer med stadig større undring.

Jeg har ikke innsikt i det – for jeg er bare en skøyteinteressert og ikke del av noe aktivt miljø, men skjønner at forholdet mellom visse personer i norsk skøytesport synes å ha paralleller til hva vi har sett innen LO. De har i alle fall forsøkt å rydde opp – og behovet for det samme i et lite, og sårbart skøytemiljø er helt tydelig til stede.

Få fart på kostene – eller snakk ut slik at alle som ønsker å utvikle seg som skøyteløper får en rimelig sjanse!
 

(c) Skøytesport 2012
Webredaktør: Nils Einar Aas
Gjenbruk og reproduksjon av Skøytesports tekst og illustrasjoner er ikke tillatt uten etter avtale med redaksjonen. Ved referanser/linker til våre sider, skal Skøytesport oppgis som kilde og med link til den fullstendige artikkelen. Linkede sider må åpnes i fulle/egne vinduer, og IKKE inne i en ramme/frame eller på andre måter som kan gi inntrykk av at materialet er publisert av eller tilhører andre enn Skøytesport.

Websidene er tilrettelagt og vedlikeholdt av Publikant.