Skøytesport - toppbanner Toppbanner Skøytesport
  Artikler/reportasjer    Arkiv    Debatt    Om oss    Tilbakemeldinger   

Debatt

Han er uengasjert

Det er jo ikke bare hans avslapping under Hemmers løp jeg har reagert på. En landslagstrener må inkludere alle løpere. Mueller virker hele tiden totalt uinteressert, og ikke inkluderende av frøken Hemmer, og hennes inntreden internasjonalt.

Selv om det er slik at andre ønsker å sekundere Mari Hemmer nå, så bør han i det minste vise litt interesse hvordan det går med henne. Det er den minste respekt man bør forlange i et arbeidsforhold. Og det mener jeg selv om en sak alltid har to sider, og kanskje kunne Skuterud & co også håndtert saken annerledes? Begge parter har selvfølgelig samme ansvar her.
 

(c) Skøytesport 2012
Webredaktør: Nils Einar Aas
Gjenbruk og reproduksjon av Skøytesports tekst og illustrasjoner er ikke tillatt uten etter avtale med redaksjonen. Ved referanser/linker til våre sider, skal Skøytesport oppgis som kilde og med link til den fullstendige artikkelen. Linkede sider må åpnes i fulle/egne vinduer, og IKKE inne i en ramme/frame eller på andre måter som kan gi inntrykk av at materialet er publisert av eller tilhører andre enn Skøytesport.

Websidene er tilrettelagt og vedlikeholdt av Publikant.