Skøytesport - toppbanner Toppbanner Skøytesport
  Artikler/reportasjer    Arkiv    Debatt    Om oss    Tilbakemeldinger   

Debatt

Syltynn terminliste

Aldri før har vel den nasjonale terminlista for hurtigløp vært tynnere. Er det slik at Skøyteforbundet er i ferd med å avvikle norsk skøytesport? For hvis man har ambisjoner om å være i toppen internasjonalt så trengs det vel et større tilbud til løperne enn dette. Skøyteforbundet bør kunne drive litt aktiv propaganda ut til klubbene og forsøke å få dem til å arrangere løp. Aktiviteten må i alle fall bli bedre i mange klubber hvis norsk skøytesport skal opp av ”hengemyra”.

For kan Norges Skøyteforbund være fornøyd med at det kun er: 4 nasjonale løp i oktober, 3 i november og 6 i desember. Altså 13 løp før nyttår!!

Etter nyttår er det 11 løp i januar, 9 i februar og 5 i mars. Altså 25 stevner etter nyttår, og her alt medtatt fra veteranløp til aldersbestemte løp. Her er også alle NM medtatt, og de er ikke åpne for alle.

Jeg er redd for at hvis vi ikke får større aktivitet i vinter og årene fremover enn dette, så blir vi fortsatt bare en B-nasjon internasjonalt.
 

(c) Skøytesport 2012
Webredaktør: Nils Einar Aas
Gjenbruk og reproduksjon av Skøytesports tekst og illustrasjoner er ikke tillatt uten etter avtale med redaksjonen. Ved referanser/linker til våre sider, skal Skøytesport oppgis som kilde og med link til den fullstendige artikkelen. Linkede sider må åpnes i fulle/egne vinduer, og IKKE inne i en ramme/frame eller på andre måter som kan gi inntrykk av at materialet er publisert av eller tilhører andre enn Skøytesport.

Websidene er tilrettelagt og vedlikeholdt av Publikant.