Skøytesport - toppbanner Toppbanner Skøytesport
  Artikler/reportasjer    Arkiv    Debatt    Om oss    Tilbakemeldinger   

Debatt

Et av verdens beste landslag

At Hege Bratli følte seg provosert kan jeg forstå, men hun provoserer også litt selv når hun skriver: "Alle vet at rekrutteringsarbeid til tider kan være krevende, så vi savner et landslag som kan være til inspirasjon for de yngre."

Det er en formulering som kan passe i Sverige, men vi har jo et av verdens aller beste landslag på herresiden, og hvis ikke det kan være til inspirasjon for de yngre så vet ikke jeg. Jeg minner om at hele 4 nordmenn var blant de 11 beste i EM, og vi hadde 4. og 8. plass i allround-VM. Det er resultater de fleste landslag i verden bare kan drømme om. La de norske resultatene i verdenstoppen være til inspirasjon i rekrutteringsarbeidet.

(c) Skøytesport 2012
Webredaktør: Nils Einar Aas
Gjenbruk og reproduksjon av Skøytesports tekst og illustrasjoner er ikke tillatt uten etter avtale med redaksjonen. Ved referanser/linker til våre sider, skal Skøytesport oppgis som kilde og med link til den fullstendige artikkelen. Linkede sider må åpnes i fulle/egne vinduer, og IKKE inne i en ramme/frame eller på andre måter som kan gi inntrykk av at materialet er publisert av eller tilhører andre enn Skøytesport.

Websidene er tilrettelagt og vedlikeholdt av Publikant.