Skøytesport - toppbanner Toppbanner Skøytesport
  Artikler/reportasjer    Arkiv    Debatt    Om oss    Tilbakemeldinger   

Debatt

Svar til Ben Henry Pedersen

Dette blir for meg ganske så patetisk! Det Bjugn har gjort er en gavepakke til skøytesporten i midt-Norge. Vi har anslagsvis brukt 65 mill. kroner på å bygge en hall som ligger "ei tim fra by'n". For det har vi mottatt et relativt beskjedent økonomisk tilskudd (11 - 12 mill) i form av spillemidler. I tillegg tar Bjugn kommune og Bjugn/Ørland skøyteklubb ansvar for å drifte hallen i fellesskap. Vi har ikke registrert at noen andre har hatt noen alternative planer om ishall i Trondheim eller andre steder i regionen. Det har heller ikke vært Bjugn-miljøet sin oppgave å bygge en hall i Trondheim. Vi har derfor ikke ødelagt for noen, bare gitt et enormt viktig bidrag til å reise skøytesporten i regionalt og nasjonalt. Vi har vist at det går an!

Hvis Pedersen ikke er fornøyd med det for det stå for hans egen regning. Vi har registrert full støtte og engasjement fra alle andre! Som et resultat av Fosenhallen begynner skøyteinteressen i distriktet og regionen virkelig å ta seg opp, og Bjugn/Ørland skøyteklubb jobber nå seriøst med rekruttering og kompetanseheving i alle ledd. Vi ser at det også kommer mye folk fra hele landet til Fosenhallen for å gå på skøyter. Nå kommer også Kristiansund med en egen bane og vi tror at dette blir kjempeflott - også for miljøet i Fosen! Da kan miljøene i Kristiansund, Fosen og Trondheim samarbeide om å utvikle skøytesporten i regionen! Det Ben Henry Pedersen bidrar med i denne sammenheng, er ikke konstruktivt. Snarere tvert i mot!
 

(c) Skøytesport 2012
Webredaktør: Nils Einar Aas
Gjenbruk og reproduksjon av Skøytesports tekst og illustrasjoner er ikke tillatt uten etter avtale med redaksjonen. Ved referanser/linker til våre sider, skal Skøytesport oppgis som kilde og med link til den fullstendige artikkelen. Linkede sider må åpnes i fulle/egne vinduer, og IKKE inne i en ramme/frame eller på andre måter som kan gi inntrykk av at materialet er publisert av eller tilhører andre enn Skøytesport.

Websidene er tilrettelagt og vedlikeholdt av Publikant.