Skøytesport - toppbanner Toppbanner Skøytesport
  Artikler/reportasjer    Arkiv    Debatt    Om oss    Tilbakemeldinger   

Debatt

Muellers «give a shit»

Etter siste VMs resultater uten Bøkko var det lite som minnet om hva landslagstreneren sa rett før flyavgang til Japan. Sånn omtrentlig oversatt ble det for min del tolket som at han var ganske sikker på at Norge skulle gjøre det bra og at han ga blaffen i hva andre (nok en gang inkluderer han media som en fiende; sin ”andre”) hadde av forhåpninger. En vovet uttalelse, uten Bøkko, men som han der og da så ut til å være avhengig av.
 
En landslagstrener med en subjektiv overdreven illusjonens tro på egne utøvere og egne trenerferdigheter, eller rettere, en type illusjon om at Norge drar til Nagano for ikke bare å delta, rettferdiggjør ikke resultatet i Nagano etter at mesterskapet er ferdig. Jeg er ingen statistiker, men kan ikke huske på lenge at en sesong har resultert med så dårlige resultater, sesongen sett under ett. Dette skjer altså i en tid der vi som ”publikum” blir foret med informasjon og forsikringer av landslagstreneren at en -the next event shall be the best. Jeg spør ham: -thus what? Om ikke Mueller kan svare, kan sikkert andre.
Det er ingenting om dette ”thus what” jeg kjenner meg igjen i, mer en forklaring på et ’derfor ikke’, selv om den også glimrer med et hvert fravær. NSF på sine nettsider er heller ikke forespurt sin tilfredsstillelse etter nok en elendig leveranse fra en av nasjonens mest prestisjefylte vinteridretter.
 
I en ”motkritikk” ville sikkert NSF forklare situasjonen med at ingen kan skape en bedre toppidrett enn vår landslagstrener. Dette er nok landslagstreneren enig i, slik det ser ut til…
  

(c) Skøytesport 2012
Webredaktør: Nils Einar Aas
Gjenbruk og reproduksjon av Skøytesports tekst og illustrasjoner er ikke tillatt uten etter avtale med redaksjonen. Ved referanser/linker til våre sider, skal Skøytesport oppgis som kilde og med link til den fullstendige artikkelen. Linkede sider må åpnes i fulle/egne vinduer, og IKKE inne i en ramme/frame eller på andre måter som kan gi inntrykk av at materialet er publisert av eller tilhører andre enn Skøytesport.

Websidene er tilrettelagt og vedlikeholdt av Publikant.