Skøytesport - toppbanner Toppbanner Skøytesport
  Artikler/reportasjer    Arkiv    Debatt    Om oss    Tilbakemeldinger   

Debatt

Ønsketenkning

Det er positivt at Per Ivar er enig med meg i utgangspunktet om å ha en egen sprinttrener. Poenget mitt var at Mueller er en god trener, men det er behov for spesialister. Resultatlistene viser at de beste sprinterne kommer fra Korea, Japan, Canada og Finland. Hva gjør disse nasjonene forskjellig fra oss? Jeg kan være enig at talent og arbeid er 99% av skøyteløpernes egen ansvarlighet.

Men, etter min ringe oppfatning, er det treneren som får den siste 1% ut av dem. I min ønsketenking er Mueller fremdeles den hovedansvarlige treneren, men med spesialtrenere fra en av de nevnte nasjonene som har vist de har suksess med å fram sprintere i verdensklasse. Som sagt er dette ønsketenking.
  

(c) Skøytesport 2012
Webredaktør: Nils Einar Aas
Gjenbruk og reproduksjon av Skøytesports tekst og illustrasjoner er ikke tillatt uten etter avtale med redaksjonen. Ved referanser/linker til våre sider, skal Skøytesport oppgis som kilde og med link til den fullstendige artikkelen. Linkede sider må åpnes i fulle/egne vinduer, og IKKE inne i en ramme/frame eller på andre måter som kan gi inntrykk av at materialet er publisert av eller tilhører andre enn Skøytesport.

Websidene er tilrettelagt og vedlikeholdt av Publikant.