Skøytesport - toppbanner Toppbanner Skøytesport
  Artikler/reportasjer    Arkiv    Debatt    Om oss    Tilbakemeldinger   

Debatt

Tromsø-OL i det blå – og takk for det!

Så kom rapporten som en gang for alle viser galskapen i tanken rundt å arrangere et vinter-OL i Tromsø. 19. februar i år skrev jeg et innlegg på denne siden hvor jeg sa jeg skulle ta det frem igjen når størrelsen på statsgarantien ville foreligge. Jeg antydet den gang at den ville komme opp i 25 milliarder kroner, nå viser det seg at vi snakker om over 28. Dette er og blir galskap, en galskap som må komme til en ende umiddelbart. Skal Nord-Norge få sine sårt tiltrengte anlegg må vi se og glemmer OL 2018 umiddelbart og begynne å satse på en serie anlegg spredd over hele landsdelen og resten av Norge i stedet. Til lengre man går rundt i beruselse over tanken om vinterleker i Tromsø, til mere forsinkes prosessen med å skaffe Nord-Norge anlegg.

Noe som også forundrer meg stort er vår egen president, og andre vinteridrettspresidenters, sist uke gikk ut med en uforbeholden hylles av prosjektet. Det er betenkelig at dette gjøres uten nødvendigvis at det er ryggdekning for støtten i egne rekker. Det hadde i alle fall vært naturlig og diskutert dette på klubbledermøtet i juni. Skuffende!
 

(c) Skøytesport 2012
Webredaktør: Nils Einar Aas
Gjenbruk og reproduksjon av Skøytesports tekst og illustrasjoner er ikke tillatt uten etter avtale med redaksjonen. Ved referanser/linker til våre sider, skal Skøytesport oppgis som kilde og med link til den fullstendige artikkelen. Linkede sider må åpnes i fulle/egne vinduer, og IKKE inne i en ramme/frame eller på andre måter som kan gi inntrykk av at materialet er publisert av eller tilhører andre enn Skøytesport.

Websidene er tilrettelagt og vedlikeholdt av Publikant.