Skøytesport - toppbanner Toppbanner Skøytesport
  Artikler/reportasjer    Arkiv    Debatt    Om oss    Tilbakemeldinger   

Debatt

Det er NSFs ansvar

Jeg støtter fullt ut Leif H. Hansens innlegg. NSF sitt styre må nå ta ansvar. Det er styret som legger føringene. Administrasjon og trener(e) må følge disse lojalt.
 
Vi lever i et demokratisk land, og da må det være lov å komme med kritiske bemerkninger til et opplegg uten at utkastelse er det nærmeste man finner som løsning. Dette er for primitivt! Vi prater om ungdommer i sin beste alder som ofrer nærmest sin framtid for at Norge skal få gode skøyteløpere.
 
Utdanning og yrkesvalg blir bokstavelig talt lagt på is. Mange lever på eksistensminimum.
Da må det være lov å stille noen spørsmål rundt opplegget. Det må også presiseres at det ikke er Peter Mueller det "skytes" på. Spørsmålet fra gutta (og jenta) er om det er mulig å styrke laget med en ekstra trener f.eks. med kompetanse på teknikk. Det er nesten utrolig at én mann kan rekker over opp til 12-15 løpere. Ser vi på våre konkurrenter, har de nesten en trener pr. løper.
 
To av løperne kjenner jeg meget godt fra deres tid i Mjøsteam og tiden etterpå. Det blir urettferdig overfor disse når det gjennom media blir utbasunert at de er ute etter å kaste skitt, og ikke lenger er velkommen på laget fordi de demotiverer laget med sine holdninger. Som jeg kjenner "mine to" ,er det ikke akkurat demotivering de er kjent for.
NSFs ledelse (president) må gå ut og be om unnskyldning overfor disse løperne. Det er det minste!
 
Ledermøtet i slutten av mai bør bli en het arena for å få brakt opp i dagen hvilke mål NSF har for sitt lag.
 
I styret sitter bl.a. i sin tid landets fremste tillitsvalgt for arbeidstakere, Yngve Hågensen. Han kan i alle fall ikke sitte rolig å se på hvordan høyst oppegående ungdommer blir behandlet i et demokratisk samfunn.
 

(c) Skøytesport 2012
Webredaktør: Nils Einar Aas
Gjenbruk og reproduksjon av Skøytesports tekst og illustrasjoner er ikke tillatt uten etter avtale med redaksjonen. Ved referanser/linker til våre sider, skal Skøytesport oppgis som kilde og med link til den fullstendige artikkelen. Linkede sider må åpnes i fulle/egne vinduer, og IKKE inne i en ramme/frame eller på andre måter som kan gi inntrykk av at materialet er publisert av eller tilhører andre enn Skøytesport.

Websidene er tilrettelagt og vedlikeholdt av Publikant.