Skøytesport - toppbanner Toppbanner Skøytesport
  Artikler/reportasjer    Arkiv    Debatt    Om oss    Tilbakemeldinger   

Debatt

Om maraton-norgescup

Jeg ser av innlegget til Jarle Pedersen at han ikke fulgte med på hva som ble sagt på lagleder-møtet. Der ble det nemlig opplyst om at arrangøren ikke hadde folk til å betjene det automatiske tidtakeranlegget i Vikingskipet. Og som svar til ditt punkt 4 : Det er allerede gratis for arrangøren å benytte skipets automatiske tidtakeranlegg. Du har dessverre blitt et offer for ryktebørsen. Prisen på 15000 er for inneleie av eksternt anlegg inkl folk til å betjene det. Er forøvrig enig i at automatisk tidtaking burde være i bruk på alle stevner i Vikingskipet! Her har arrangør-klubbene en oppgave, dvs å sørge for folk som kan lære seg å bruke anlegget.

Et nytt (oppgradert) anlegg er bestilt og Hedmark Skøytekrets v/Svenn Erik Ødegård har sendt ut epost til alle klubber i kretsen og i Mjøsregionen for å få navn på personer som er interessert i opplæring. Opplæring vil bli gitt og Vikingskipet vil sitte med en liste over "sertifiserte" personer som kan kjøre anlegget. Deretter er det bare for klubbene å kontakte noen av disse.

Noen spørsmål til pkt.1 :
Hva slags stevner skal de løperne som ikke innfrir kravene gå?
Hvilke distanser skal være utslagsgivende?
Er vel dessuten viktig å ikke drive rovdrift på yngre løpere?
Forskjellige tidskrav i hvert stevne avhengig av antall påmeldte?
Refleksjon: Kanskje heller et tak på antall påmeldte løpere og "først til mølla" et prinsipp?

Pkt 2 :
Dette er et forslag som kanskje burde vært sendt inn. Har ikke noe spesielt forhold til dette.

Pkt 3 :
Er det bedre at de "beste" løperne får et kort og behagelig stevne enn at de resterende løperne får det? Bryter forøvrig med §240 og §244. Personlig synes jeg at dette er et dårlig forslag. At et stevne avsluttes kl. 18 (NC3 lørdag) og kl. 17 (NC3 søndag) synes jeg ikke er urimelig.
 
 

(c) Skøytesport 2012
Webredaktør: Nils Einar Aas
Gjenbruk og reproduksjon av Skøytesports tekst og illustrasjoner er ikke tillatt uten etter avtale med redaksjonen. Ved referanser/linker til våre sider, skal Skøytesport oppgis som kilde og med link til den fullstendige artikkelen. Linkede sider må åpnes i fulle/egne vinduer, og IKKE inne i en ramme/frame eller på andre måter som kan gi inntrykk av at materialet er publisert av eller tilhører andre enn Skøytesport.

Websidene er tilrettelagt og vedlikeholdt av Publikant.