Skøytesport - toppbanner Toppbanner Skøytesport
  Artikler/reportasjer    Arkiv    Debatt    Om oss    Tilbakemeldinger   

Debatt

Dårlig konkurransetilbud

Var så vidt innom NSF strategiplan for 2008-2011, akkurat nå. Det står det at man skal ”Øke deltagerantallet og bedre konkurransetilbudet”. Når man leser årets terminliste for hurtigløp ser det motsatt ut for meg. Løpstilbudet blir bare dårligere og dårlige. Det kan virke som om klubbene helt har glemt at man bør ta ansvar og arrangere to, tre stevner i året.

En rask titt på terminlista viser at det kun er to løpstilbud for de yngre årsklasser fra 30/11 – 3/1. Maierløpet i i Tønsberg 14/12 og Mjøscupen 20/12. Tror ikke jeg hadde valgt å bli skøyteløper med så dårlig konkurransetilbud. Og det er ikke så mye bedre senere utover vinteren heller. Det er helger det er få eller ingen tilbud verken til de yngre eller de på seniornivå.

I gamle dager da jeg var ung var det blant annet flere løpstilbud i romjula. Nå holdes visstnok jula hellig helt fram til nytt år. Håper klubbene og NSF klarer å kommunisere og får sydd sammen et bedre tilbud de kommende år, ellers frykter jeg for sporten vår. Dette er alt for dårlig.

Helt til slutt velkommen til Kristiansund og åpningen av deres kunstisbane om noen dager. Håper at ildsjelene der vest får god hjelp fra trønderklubbene og ikke minst NSF til å dra dette i gang. Det fortjener både ildsjelene der borte og hele skøyte-Norge.
Den norske skøytefamilien vår må bli større i årene fremover skal vi hevde oss ute i den store skøyteverden, og derfor er Kristiansund en viktig nyvinning.

 
 

(c) Skøytesport 2012
Webredaktør: Nils Einar Aas
Gjenbruk og reproduksjon av Skøytesports tekst og illustrasjoner er ikke tillatt uten etter avtale med redaksjonen. Ved referanser/linker til våre sider, skal Skøytesport oppgis som kilde og med link til den fullstendige artikkelen. Linkede sider må åpnes i fulle/egne vinduer, og IKKE inne i en ramme/frame eller på andre måter som kan gi inntrykk av at materialet er publisert av eller tilhører andre enn Skøytesport.

Websidene er tilrettelagt og vedlikeholdt av Publikant.