Skøytesport - toppbanner Toppbanner Skøytesport
  Artikler/reportasjer    Arkiv    Debatt    Om oss    Tilbakemeldinger   

Debatt

Flere løpere i allround-VM

Jeg gir min fulle støtte til Harald Aksnes Lerviks forslag om at allround-VM utvides fra 24 til 32 deltagere. NSF bør trykke på for at dette forslaget blir til virkelighet. Jeg støtter videre Lerviks forslag til hvordan fordelingen av antall løpere mellom regionene foretas. Detaljer kan diskuteres, men det viktigste er at deltagerantallet øker igjen. Aldri har vel bredden og nivået i internasjonal skøytesport vært bedre og aldri har færre løper fått gå allround-VM. Økt antall deltagere vil være ett nyttig og kanskje det mest effektive bidraget til å øke den internasjonale oppmerksomheten mot hurtigløp generelt og allround spesielt.

I tillegg til Lerviks fine forslag vil jeg forslå at 16 løpere igjen får gå den siste og lengste distansen og at kvinner også får gå stor firkamp i likhet med mennene. Når det gjelder det siste hadde det vært fint å få synspunkter på det fra kvinnelige skøyteløpere.


  

(c) Skøytesport 2012
Webredaktør: Nils Einar Aas
Gjenbruk og reproduksjon av Skøytesports tekst og illustrasjoner er ikke tillatt uten etter avtale med redaksjonen. Ved referanser/linker til våre sider, skal Skøytesport oppgis som kilde og med link til den fullstendige artikkelen. Linkede sider må åpnes i fulle/egne vinduer, og IKKE inne i en ramme/frame eller på andre måter som kan gi inntrykk av at materialet er publisert av eller tilhører andre enn Skøytesport.

Websidene er tilrettelagt og vedlikeholdt av Publikant.