Skøytesport - toppbanner Toppbanner Skøytesport
  Artikler/reportasjer    Arkiv    Debatt    Om oss    Tilbakemeldinger   

Debatt

Nasjonalidrett

Jeg er helt enig med Ben Henry Pedersen i at mediedekningen rundt nasjonalidretten hurtigløp er langt mindre enn det den burde ha vært. Når det gjelder de nasjonale sprintmesterskapene er det et eksempel på stor kontrast mellom Norge og Nederland. I et riktignok lite bilde kunne vi følge mesterskapet på NOS sine nettsendinger. I Nederland er det tusenvis av tilskuere og en TV-dekning nærmest som om det skulle ha vært et VM selv ved nasjonale sprintmesterskap. Tilsvarende i Norge får vi ikke bilder fra en gang. Den elendige mediedekningen er nok en kombinasjon av likegyldighet i skøyte-Norge og i media. Det blir ikke bedre av at Håvard Bøkko som ville ha vært favoritt i sprint-NM ikke gikk dette mesterskapet. Det må ryddes opp slik at alle de beste også går sprint-NM. Ellers håper jeg der er lenge til neste gang vi får noen antydninger om at hurtigløp ikke er en nasjonalidrett slik som Ben Henry Pedersen antyder i sitt innlegg av 9. januar. La oss ikke være i tvil om at hurtigløp er en norsk nasjonalidrett. Det som det nok må bli en endring på er at forbund og folk ellers i skøyte-Norge må være mer aktive overfor media! Legg forholdene til rette og gi media ferdigtygd stoff.
 
Jeg ønsker alle et riktig godt EM! Allroundmesterskapene er alltid veldig interessante. Denne gangen ligger det an til å bli ekstra interessant.


  

(c) Skøytesport 2012
Webredaktør: Nils Einar Aas
Gjenbruk og reproduksjon av Skøytesports tekst og illustrasjoner er ikke tillatt uten etter avtale med redaksjonen. Ved referanser/linker til våre sider, skal Skøytesport oppgis som kilde og med link til den fullstendige artikkelen. Linkede sider må åpnes i fulle/egne vinduer, og IKKE inne i en ramme/frame eller på andre måter som kan gi inntrykk av at materialet er publisert av eller tilhører andre enn Skøytesport.

Websidene er tilrettelagt og vedlikeholdt av Publikant.