Skøytesport - toppbanner Toppbanner Skøytesport
  Artikler/reportasjer    Arkiv    Debatt    Om oss    Tilbakemeldinger   

Debatt

Kortene på bordet NÅ!

Nå har altså Peter Mueller blitt fjernet fra sin stilling, og det måtte nok skje før eller siden, men skøytepresidenten ville ikke si på den første pressekonferansen hva det var som fant sted i Berlin mellom Mueller og Maren Haugli. Hun sa dog at den var nettopp den hendelsen som gjorde at Mueller ble fjernet. La det ikke være tvil om at dette ikke ar akseptabelt. Når Håvard Bøkko blir satt i en slik kattepine i det som er den viktigste skøytesesongen på veldig mange år, kan ikke informasjon holdes tilbake.
 
Skøyteforbundet må legge kortene på bordet NÅ! Hva er det Mueller har sagt og gjort mot Maren Haugli som kan legitimere en slik hurtigoppsigelse?


 

(c) Skøytesport 2012
Webredaktør: Nils Einar Aas
Gjenbruk og reproduksjon av Skøytesports tekst og illustrasjoner er ikke tillatt uten etter avtale med redaksjonen. Ved referanser/linker til våre sider, skal Skøytesport oppgis som kilde og med link til den fullstendige artikkelen. Linkede sider må åpnes i fulle/egne vinduer, og IKKE inne i en ramme/frame eller på andre måter som kan gi inntrykk av at materialet er publisert av eller tilhører andre enn Skøytesport.

Websidene er tilrettelagt og vedlikeholdt av Publikant.