Skøytesport - toppbanner Toppbanner Skøytesport
  Artikler/reportasjer    Arkiv    Debatt    Om oss    Tilbakemeldinger   

Debatt

Mueller ville blitt saksøkt i USA

Jeg har fulgt med i skriveriene rundt trener Muellers avskjed som trener. Jeg har lest at noen sier at Maren Haugli skulle ha vært mer tøff angående Muellers språk og at han var amerikaner og at det er andre oppfatninger av hva han skulle ha ment.

Jeg kan bare si at Mueller kan prise seg lykkelig at det ikke var i Statene han sa hva han sa. Han ville ha blitt saksøkt på dagen. Etter 24 år i det amerikanske militæret så vet jeg at man bruker grove utrykk, men det er en gylden regel som fremdeles gjelder og det er at man ikke sier grove ting foran kvinner og barn. Mueller ville i enhver sammenheng i USA blitt sendt til et "mandatory sexual harassment"-kurs som alle bedrifter og militæret her nede må ha og må sende arbeidstakere til i det minste en gang i året ifølge føderal lov. Det er på tide norske organisasjoner adopterer samme reglement som USA har på dette området.
  

(c) Skøytesport 2012
Webredaktør: Nils Einar Aas
Gjenbruk og reproduksjon av Skøytesports tekst og illustrasjoner er ikke tillatt uten etter avtale med redaksjonen. Ved referanser/linker til våre sider, skal Skøytesport oppgis som kilde og med link til den fullstendige artikkelen. Linkede sider må åpnes i fulle/egne vinduer, og IKKE inne i en ramme/frame eller på andre måter som kan gi inntrykk av at materialet er publisert av eller tilhører andre enn Skøytesport.

Websidene er tilrettelagt og vedlikeholdt av Publikant.