Skøytesport - toppbanner Toppbanner Skøytesport
  Artikler/reportasjer    Arkiv    Debatt    Om oss    Tilbakemeldinger   

Debatt

Challengers' Cup

Hva synes dere løpere om at det ikke blir noe mer Challengers' Cup? Trenger vi ikke noe for de nest beste? Er det nok å tråkke rundt på norgescuper? Vi trenger en bredde hvis vi skal få til en topp.
 
Verdensstjerner har lettest for å bli til hvis de har et miljø rundt seg. Challengers' Cup kunne fylt et behov ikke bare for de nest beste løperne, men også for oss fans som går og venter i uke etter uke midt i sesongen på at de beste løperne skal bli ferdig med treningsferiene sine.
 
Er det ikke mulig å få til en erstatning? Kan ikke arrangører i Norge, Nederland og andre steder bli enige om å skipe til en cup, gjerne av stevner som står på programmet i alle fall? Ifølge ISU er manglende interesse fra arrangører en hovedårsak til beslutningen.
 
Stevner for de nest beste kan vel aldri bli lukrative. Skal man ofre penger, er det kanskje viktigere å ofre dem på juniorene. Men kan skøytesporten klare seg uten folk som Aasmund Myhre, Willy Melkvik, Hallvard Smørgrav, Rolf Gregersen, Gisle Spidsberg, eller Stian Elvenes? Jeg bare spør.
 

(c) Skøytesport 2012
Webredaktør: Nils Einar Aas
Gjenbruk og reproduksjon av Skøytesports tekst og illustrasjoner er ikke tillatt uten etter avtale med redaksjonen. Ved referanser/linker til våre sider, skal Skøytesport oppgis som kilde og med link til den fullstendige artikkelen. Linkede sider må åpnes i fulle/egne vinduer, og IKKE inne i en ramme/frame eller på andre måter som kan gi inntrykk av at materialet er publisert av eller tilhører andre enn Skøytesport.

Websidene er tilrettelagt og vedlikeholdt av Publikant.