Skøytesport - toppbanner Toppbanner Skøytesport
  Artikler/reportasjer    Arkiv    Debatt    Om oss    Tilbakemeldinger   

Debatt

Takk for en stor helg!

Jeg vil tilslutte meg Torger Erling Auestads konklusjon om et vellykket VM i Skipet. Det var en folkefest.

Som alltid er det ting som kan bli bedre, jeg bet meg spesielt merke i følgende punkter:

  1. Lange køer ved billettinngangene, burde vært mer bemanning for å sikre bedre flyt.
  2. Programmet manglet noteringsskjema til rundetider, det må rettes opp til neste gang. Dette er amatørmessig, spesielt når man tar 50 kroner for et program med lite annet innhold.
  3. Lister med parsammensetninger bør deles ut gratis ved inngangen søndag, man skal ikke behøve å kjøpe nytt program for å få dette.
  4. Det burde være salgsboder utenfor Skipet, det er neste umulig å få kjøpt noe i pausene da køene er meget lange. Forøvrig blodpriser!
  5. Lystavlene i Skipet bør utskiftes, alt for liten skrift, vanskelig å se rundetider. Dessuten forvirrende mange informasjoner.
  6. Lystavlene bør angi parsammensetningen foran løpene, spesielt 10.000 meter. Disse bør stå helt frem til løpene starter.
  7. Intervju med gamle storløpere har begrenset interesse, spesielt fordi det er vanskelig å høre hva som blir sagt.
  8. Skandaløst å se halve hovedtribunen stå tom når så mange ønsker billett og sitteplass. Jeg vet at det er VIP-billetter og at endel av disse innehaverne sitter fast i sponsorteltet, men det var allikevel mange tomme seter som aldri var besatt!

Men mange ting på positiv-siden, ikke minst nytenkning med øltelt, god speakertjeneste, super is, vennlige funksjonærer og et fryseanlegg som virket hele helgen! Takk for en stor helg!


(c) Skøytesport 2012
Webredaktør: Nils Einar Aas
Gjenbruk og reproduksjon av Skøytesports tekst og illustrasjoner er ikke tillatt uten etter avtale med redaksjonen. Ved referanser/linker til våre sider, skal Skøytesport oppgis som kilde og med link til den fullstendige artikkelen. Linkede sider må åpnes i fulle/egne vinduer, og IKKE inne i en ramme/frame eller på andre måter som kan gi inntrykk av at materialet er publisert av eller tilhører andre enn Skøytesport.

Websidene er tilrettelagt og vedlikeholdt av Publikant.