Skøytesport - toppbanner Toppbanner Skøytesport
  Artikler/reportasjer    Arkiv    Debatt    Om oss    Tilbakemeldinger   

Debatt

Bøkko trenger rådgiver

Ifølge nyhetsmedier vil Peter Mueller starte norsk profflag på skøyter. Det er vel naturlig å tro at han tenker seg Håvard Bøkko på et slikt lag. Jeg håper Håvard tenker seg godt om før han eventuelt roter seg inn på slike eventyr, og at pappa Bøkko tar en prat med sønnen.

Norsk skøytesport har ikke råd til flere utbrytere. Vi har hatt nok tull de siste åra. Lite godt er kommet ut. Håvard Bøkko må gjerne benytte seg av Muellers kompetanse når han ikke er på samling, men jeg tror et profflag nå kan påføre hardt rammede norsk skøytesport langt mer skade enn gavn. Ikke tror jeg det vil bli særlig populært eller godt mottatt hos det norske publikum heller. Bøkko vil miste anseelse; det vil skøytesporten også.
 
Nederland har så mange gode løpere og så få vinteridretter at der kan de tillate seg slikt. Det ser ut til at de dessuten klarer det uten å krige andre steder enn på isen. For at Norge skal komme tilbake på gamle høyder på skøytebanen, trengs det samhold.
Gi Håvard Bøkko og våre øvrige toppløpere rådet at de holder seg langt unna profflag utenfor landslaget. Håper noen fortsatt husker ISSL og WISO.
 

(c) Skøytesport 2012
Webredaktør: Nils Einar Aas
Gjenbruk og reproduksjon av Skøytesports tekst og illustrasjoner er ikke tillatt uten etter avtale med redaksjonen. Ved referanser/linker til våre sider, skal Skøytesport oppgis som kilde og med link til den fullstendige artikkelen. Linkede sider må åpnes i fulle/egne vinduer, og IKKE inne i en ramme/frame eller på andre måter som kan gi inntrykk av at materialet er publisert av eller tilhører andre enn Skøytesport.

Websidene er tilrettelagt og vedlikeholdt av Publikant.