Skøytesport - toppbanner Toppbanner Skøytesport
  Artikler/reportasjer    Arkiv    Debatt    Om oss    Tilbakemeldinger   

Debatt

Takk, NSF og HOA

«Grasrota» har i løpet av de siste årene vært utrolig flinke til å skjelle ut NSF og ikke minst HOA for manglende isperioder i Vikingskipet. I forkant av årets sesong hadde både HOA og NSF god kontakt med Hedmark skøytekrets i forbindelse med fastsetting av isperioder for sesongen 2009/2010. Selv om alle helt sikkert kunne ha tenkt seg flere isperioder, var det etter min mening en stor forbedring fra de foregående sesongene.

For en drøy uke siden kom også en ny gladmelding. Vikingskipet skal være åpen for skøyter helt fram til 24. januar. Jeg vil med dette rette en stor takk til både NSF og HOA. Det er lov til å gi ros. Ikke bare rope «ulv» når det er avgjørelser som blir fattet som går imot ens egen mening!! Takk NSF og takk HOA.


 

(c) Skøytesport 2012
Webredaktør: Nils Einar Aas
Gjenbruk og reproduksjon av Skøytesports tekst og illustrasjoner er ikke tillatt uten etter avtale med redaksjonen. Ved referanser/linker til våre sider, skal Skøytesport oppgis som kilde og med link til den fullstendige artikkelen. Linkede sider må åpnes i fulle/egne vinduer, og IKKE inne i en ramme/frame eller på andre måter som kan gi inntrykk av at materialet er publisert av eller tilhører andre enn Skøytesport.

Websidene er tilrettelagt og vedlikeholdt av Publikant.