Skøytesport - toppbanner Toppbanner Skøytesport
  Artikler/reportasjer    Arkiv    Debatt    Om oss    Tilbakemeldinger   

Debatt

VM i Vikingskipet

Et av tidenes beste VM arr er loset trygt i havn. Stevnet hadde flere store sportslige høydepunkter med Kramers 5000m og Bøkkos 1500m som spisser.

 

Stevnet var vel også det internasjonale sorti for to storløpere, nemlig Øystein Grødem og Carl Verheijen.

 
Funksjonærkorpset gjorde en innsats det ble lagt merke til også av nederlandske supportere. Teamet virker godt dimensjonert og samkjørt. Ja, alt innenfor Vikingskipets vegger var bare slik en kan ønske seg.
 
Utenfor skipet sto det noen og grillet pølser, men 40 kr pølsa er til å bli flau av. Dette er rett ut dårlig norgesreklame som skremmer turistene. Håper ansvarlige arrangører merker seg dette før neste års EM.
 
Mange av de tilreisende kom med Tog fra Oslo/Gardermoen med ankomst Hamar kl 1100 på lørdag. Allerede ved Oslo S ble det opplyst at NSB manglet 4 vognsett med det resultat at svært mange måtte stå hele veien fra Oslo til Hamar. Det samme gjentok seg i noe mindre omfang på retur lørdag kveld.
 
Hvorvidt dette skyldes en akutt teknisk svikt, mangelfull kommunikasjon med arrangør eller systemsvikt, vites ikke. En ting er sikkert, dette er ingen god norgesreklame for de mange tilreisende tilskuerne og jeg håper nevnte kommentarer kan videresendes til rette kanaler, for å gjøre et framtidig arrangement - enda bedre!
 

(c) Skøytesport 2012
Webredaktør: Nils Einar Aas
Gjenbruk og reproduksjon av Skøytesports tekst og illustrasjoner er ikke tillatt uten etter avtale med redaksjonen. Ved referanser/linker til våre sider, skal Skøytesport oppgis som kilde og med link til den fullstendige artikkelen. Linkede sider må åpnes i fulle/egne vinduer, og IKKE inne i en ramme/frame eller på andre måter som kan gi inntrykk av at materialet er publisert av eller tilhører andre enn Skøytesport.

Websidene er tilrettelagt og vedlikeholdt av Publikant.