Skøytesport - toppbanner Toppbanner Skøytesport
  Artikler/reportasjer    Arkiv    Debatt    Om oss    Tilbakemeldinger   

Debatt

Gratulerer, Maren!

Dette året har vi hatt den merkelige situasjon at Norges beste kvinnelige skøyteløper en periode også nådde selveste toppen blant de mest omtalte, uansett ”sjanger”. Men da var temaet selvsagt alt annet enn sportslig.
 
Nok om det. Skøytesporten har en fantastisk historisk dimensjon som kommer ekstra godt frem i OL-tider som disse.
 
Med det vanvittige bakteppet som sesongen 2009/2010 har vært, kanskje spesielt for Maren, synes jeg det er ekstra gledelig å notere en historisk prestasjon som tydeligvis har gått hus forbi hos alle dem som var så opptatt av Maren/Mueller for noen måneder siden: 5.plass på 5000 m er den beste plasseringen noen norsk kvinnelig skøyteløper har hatt på 30 år – dvs. 8 olympiske vinterleker! Gratulerer, Maren!
 

(c) Skøytesport 2012
Webredaktør: Nils Einar Aas
Gjenbruk og reproduksjon av Skøytesports tekst og illustrasjoner er ikke tillatt uten etter avtale med redaksjonen. Ved referanser/linker til våre sider, skal Skøytesport oppgis som kilde og med link til den fullstendige artikkelen. Linkede sider må åpnes i fulle/egne vinduer, og IKKE inne i en ramme/frame eller på andre måter som kan gi inntrykk av at materialet er publisert av eller tilhører andre enn Skøytesport.

Websidene er tilrettelagt og vedlikeholdt av Publikant.