Skøytesport - toppbanner Toppbanner Skøytesport
  Artikler/reportasjer    Arkiv    Debatt    Om oss    Tilbakemeldinger   

Debatt

Interessant debatt

Interessant å følge videre med i debatten. Fint at Ådne kommer med sine betraktninger. Han kan kanskje være med på å påvirke NRK. Alle som er interessert i skøyter er enige om at 10 000 meteren må vi ikke sløyfe.

Enig med Ådne at det kan bli vel mange verdensmesterskap. Mitt forslag er at man sløyfer VM i enkeltdistanser. Istedenfor bør man satse annerledes i verdenscupen. La det siste verdenscupløpet bli en slags finale hvor bare de beste (f.eks. 12 beste på de korte og 8 beste på de lange) stille opp og kanskje gi dobbeltpoeng.

Sammenlagt-VM må ikke røres. Men for å gjøre litt mere spenning her, kan man gå tilbake til det som var tidligere at det blir en kvalifisering til neste års VM. Dvs. at antall løpere blant de 12 beste sammenlagt bestemmer hvor mange løpere hver nasjon kan ha med neste år. Da får man også spenning utover hvem som blir mester. Da er det igjen viktig at NRK er flinke til å følge opp med tider, poengsummer, plasseringer osv.
 

(c) Skøytesport 2012
Webredaktør: Nils Einar Aas
Gjenbruk og reproduksjon av Skøytesports tekst og illustrasjoner er ikke tillatt uten etter avtale med redaksjonen. Ved referanser/linker til våre sider, skal Skøytesport oppgis som kilde og med link til den fullstendige artikkelen. Linkede sider må åpnes i fulle/egne vinduer, og IKKE inne i en ramme/frame eller på andre måter som kan gi inntrykk av at materialet er publisert av eller tilhører andre enn Skøytesport.

Websidene er tilrettelagt og vedlikeholdt av Publikant.