Skøytesport - toppbanner Toppbanner Skøytesport
  Artikler/reportasjer    Arkiv    Debatt    Om oss    Tilbakemeldinger   

Debatt

Grødum ikke god nok

Jeg registrerer at Håvard Bøkko mener Øystein Grødum bør få gå 10.000 meter i OL etter testløpet i Vikingskipet nylig.

Grødum er en sympatisk fyr, men denne sesongen har han ikke vist noe som kvalifiserer ham til Vancouver. At han gikk et brukbart løp da det gjaldt som mest, kan umulig være forløsende i så måte. For det var vel ikke så veldig mye mer enn brukbart, sjøl om det var litt raskere enn Henrik Christiansen og Sverre Haugli presterte under EM.

Jeg tror mer det er det personlige vennskapet mellom Bøkko og Grødum som ligger bak. Sesongen sett under ett er det ingen tvil om at det er Christiansen og Haugli som fortjener å få gå milløpet i Vancouver. Peter Mueller hadde sikkert valgt Grødum. Men jeg formoder at de som skal ta ut laget, vurderer hvem som gjennom prestasjoner i sesongen er kvalifisert. Det er dessverre ikke Grødum.
 

(c) Skøytesport 2012
Webredaktør: Nils Einar Aas
Gjenbruk og reproduksjon av Skøytesports tekst og illustrasjoner er ikke tillatt uten etter avtale med redaksjonen. Ved referanser/linker til våre sider, skal Skøytesport oppgis som kilde og med link til den fullstendige artikkelen. Linkede sider må åpnes i fulle/egne vinduer, og IKKE inne i en ramme/frame eller på andre måter som kan gi inntrykk av at materialet er publisert av eller tilhører andre enn Skøytesport.

Websidene er tilrettelagt og vedlikeholdt av Publikant.