Skøytesport - toppbanner Toppbanner Skøytesport
  Artikler/reportasjer    Arkiv    Debatt    Om oss    Tilbakemeldinger   

Debatt

Akterutseilt?

Det er en høyst interessant problemstilling Thorvaldsen adresserer i sitt innlegg av 24.03.10. Jeg hadde et innlegg her tilbake i 2008 (17. nov) under tittelen Rundetider eller rekruttering hvor jeg touchet det norske skøytemiljøets konservative 400-meterstanke.
 
Jeg fikk aldri noen kommentar på dette, men jeg har nylig merket meg at også det unge stortalentet Sverre Lunde Pedersen i et intervju med BT har fått øynene opp for kortbaneløp. Dette skjedde etter at han tapte tredjeplassen sammenlagt i vinterens junior VM til en for lengdeløperne helt ukjent kortbaneløper fra Canada, Antoine Gelinas-Beaulieu. Gelinas-Beaulieu er i likhet med Pedersen av årgang 92.

Kanskje det er på tide å satse litt mer på kortbaneløp og standard ishaller innen skøyteforbundet?

(c) Skøytesport 2012
Webredaktør: Nils Einar Aas
Gjenbruk og reproduksjon av Skøytesports tekst og illustrasjoner er ikke tillatt uten etter avtale med redaksjonen. Ved referanser/linker til våre sider, skal Skøytesport oppgis som kilde og med link til den fullstendige artikkelen. Linkede sider må åpnes i fulle/egne vinduer, og IKKE inne i en ramme/frame eller på andre måter som kan gi inntrykk av at materialet er publisert av eller tilhører andre enn Skøytesport.

Websidene er tilrettelagt og vedlikeholdt av Publikant.