Skøytesport - toppbanner Toppbanner Skøytesport
  Artikler/reportasjer    Arkiv    Debatt    Om oss    Tilbakemeldinger   

Debatt

Vis lojalitet med Johann og Jarle

Norsk skøytesport har vært i hardt vær de siste uker og måneder. Etter vår mening behandlet Norges Skøyteforbund oppsigelsen av Peter Mueller på en ryddig og flott måte, men siden Peter Mueller fikk sparken som trener har vi ukentlig opplevd negative oppslag i aviser og TV.
 
Johann Olav Koss med fire olympiske gullmedaljer og et navn som alle har et forhold til både som skøyteløper og i forbindelse med organisasjonen "Right to play", gikk på svært kort varsel sammen med Jarle Pedersen inn som et trenerteam for våre løpere få måneder før OL. Jeg tror alle er klar over at det var en vanskelig oppgave, spesielt på grunn av det tette båndet mellom Peter Mueller og noen av våre utøvere.
 
Etter vår mening har de løst dette på en flott måte, og det har skjedd mye positivt på de få ukene de har hatt til rådighet. Det har på mange måter kommet en ny giv i skøyte-Norge. Vi har hatt sprintere med på 500 i WC, vi hadde tre sprintere på start i VM. Vi fikk til tross for flere uhell / skader et flott EM på Hamar der de resterende løperne alle gjorde en flott figur.
 
Vi synes derfor at det er urimelig med den kritikken som nå rammer vårt trenerteam og spesielt Johann Olav Koss. Vi må nå stå sammen, være lojale og støtte Johann og Jarle slik at våre utøvere får de beste forutsetninger i tiden fra mot OL og etterfølgende konkurranser.
 

(c) Skøytesport 2012
Webredaktør: Nils Einar Aas
Gjenbruk og reproduksjon av Skøytesports tekst og illustrasjoner er ikke tillatt uten etter avtale med redaksjonen. Ved referanser/linker til våre sider, skal Skøytesport oppgis som kilde og med link til den fullstendige artikkelen. Linkede sider må åpnes i fulle/egne vinduer, og IKKE inne i en ramme/frame eller på andre måter som kan gi inntrykk av at materialet er publisert av eller tilhører andre enn Skøytesport.

Websidene er tilrettelagt og vedlikeholdt av Publikant.