Skøytesport - toppbanner Toppbanner Skøytesport
  Artikler/reportasjer    Arkiv    Debatt    Om oss    Tilbakemeldinger   

Debatt

Forbundsgruppene 2010/11

Jeg har med interesse sett uttakene, og synes stort sett disse har med de mest spennende navnene! Legger merke til at det gis plass til flere sprintere, og ser med spenning fram til neste sesongs resultater i så måte!

Det er også lett å skjønne at det er begrenset hvor mange som kan gis plass i forbundsgruppene, men savner både Tore Solli og Lars Kvaalen. Den siste hadde jo en plass siste sesong, og resultatene var vel ikke SÅ dårlige? Blant annet i norgescupen hadde han flotte prestasjoner. Håper noen kan gi en forklaring på hvorfor Even Johansen får fortsette, mens Lars ikke gjør det. Øystein Haugen nevner utviklingspotensial, treningsferdigheter, treningsiver og spesielle egenskaper som kriterier det legges vekt på. Er det noen av disse som spesielt diskvalifiserer Solli og Kvaalen?

Den som spør er en skøyteinteressert.
 

(c) Skøytesport 2012
Webredaktør: Nils Einar Aas
Gjenbruk og reproduksjon av Skøytesports tekst og illustrasjoner er ikke tillatt uten etter avtale med redaksjonen. Ved referanser/linker til våre sider, skal Skøytesport oppgis som kilde og med link til den fullstendige artikkelen. Linkede sider må åpnes i fulle/egne vinduer, og IKKE inne i en ramme/frame eller på andre måter som kan gi inntrykk av at materialet er publisert av eller tilhører andre enn Skøytesport.

Websidene er tilrettelagt og vedlikeholdt av Publikant.