Skøytesport - toppbanner Toppbanner Skøytesport
  Artikler/reportasjer    Arkiv    Debatt    Om oss    Tilbakemeldinger   

Debatt

Milløpet inn i NM enkeltdistanser

Det blir i alle fall ikke færre 10.000-metre med parstart i NM kommende vinter, etter vedtaket om NM allround-programmet for Tønsberg 17.-18. desember 2011. Under NM enkeltdistanser i Stavanger 4-6. november inkluderes 10.000 m for menn og 5.000 m for kvinner med parstart.

Det utskjelte skøytetinget vedtok etter forslag fra IF Fram/Sandefjord SK/Teknisk komite hurtigløp å inkludere 10.000 m / 5.000 m i distanse-NM. Dette må tas med i betraktningen når en vurderer vedtaket om puljestart på de to distansene i NM allround.

I seinere år har 10.000 m enkeltdistanse for menn og 5.000 m enkeltdistanse for kvinner vært inkludert i NM allround, og medaljene har vært delt ut på basis av disse to løpene.

Supportere og andre som vurderer å holde seg borte fra Tønsberg-NM, bør etter mitt skjønn ikke gjøre alvor av tanken. Skulle de likevel holde fast ved sine planer, har de imidlertid all mulig grunn til å reise til Stavanger.
  

(c) Skøytesport 2012
Webredaktør: Nils Einar Aas
Gjenbruk og reproduksjon av Skøytesports tekst og illustrasjoner er ikke tillatt uten etter avtale med redaksjonen. Ved referanser/linker til våre sider, skal Skøytesport oppgis som kilde og med link til den fullstendige artikkelen. Linkede sider må åpnes i fulle/egne vinduer, og IKKE inne i en ramme/frame eller på andre måter som kan gi inntrykk av at materialet er publisert av eller tilhører andre enn Skøytesport.

Websidene er tilrettelagt og vedlikeholdt av Publikant.